A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: Elmetágítás Phoenix-ben

2020. március 12. - A nagy ÁTALAKULÁS

Köszöntelek Drága Barátom!

Újra itt vagyok és a jól megszokott környezetből hozom neked a friss tanításomat. A múlt heti videóm végén ígértem, hogy ma egy élménybeszámolóval szolgálok neked az egyhetes arizonai elvonulásomról, amit George Wake tartott.

George-ról érdemes tudni, hogy évekig tanulmányozta az ősi tanokat, egészen Egyiptomig. Azt kutatta, hogy honnan erednek azok a tanok, amiből a későbbi irányzatok az információkat merítik. A tapasztalata és történetei megosztásával nagy mélységekig vitt el minket, mindezt érthető és befogadható módon átadva. Ennek is köszönhető, hogy mindannyiunknak voltak komoly felismerései.

Ismét bebizonyosodott annak a fontossága, hogy egy információt több oldalról, több nézőpontból megkapjunk. Gyakran megesik, hogy elsőre "nem akad be a horog", még az önfejlesztők között is. Ehhez kapcsolódik az egyik ilyen felismerés, amikor a fókusz nem a legfontosabb területre kerül. Számtalan képzés található Magyarországon és itt a Csallóközben is, ami egy területre összpontosít, például vezetői, kommunikációs, vagy értékesítési tréningek. Ezek mind a kompetenciák, amiket lehet és kell is fejleszteni. Viszont, ha fel akarod gyorsítani a fejlődésed, akkor először a jellemedre, az attitűdödre kell koncentrálnod.

Vizsgáld meg a saját értékrended, a hitrendszered nem felnagyítva és nem is leértékelve. Reálisan nézd meg, hogy ki is vagy te. A helyeden vagy? Jól érzed magad a bőrödben? Ezek a kérdések rávilágítanak, hogy a életed melyik területén vannak elakadásaid. Keress egy nyugodt helyet, csendesítsd le magad, így tudsz csatlakozni a kollektív elméhez. Onnan kapod meg a helyes választ. Ugyanis a mindennapokban 95 százalékban a tudatalatti programból működünk. Ez azt jelenti, hogy a nap 24 órájában csak 5 százalékban vagyunk jelen, ami szinte hihetetlen. A legtöbben csak azt gondoljuk, hogy minden pillanatban tudatosan cselekszünk.

A gyorsabb fejlődés érdekében azt javaslom neked, hogy keress egy olyan társaságot, akik már rátértek az Átalakulás útjára. A lényeg, hogy a csapat tagjai jó szándékkal, önzetlenül segítség egymást. Hiszen csapatban minden könnyebb. Mi is ezt tanítjuk a gyerekeknek és fiataloknak az Életmód Táborban. Merj segítséget kérni, merj meghozni nehéz döntéseket, amik előre vihetnek. A döntés a kezedben van.

Köszönöm, hogy ma is velem tartottál. Ha tetszett a videóm kérlek iratkozz fel a Youtube csatornámra és küld tovább a barátaidnak, ismerőseidnek. Neked csak egy kattintás, neki a fényt jelentheti egy sötét labirintusban.

Jövő héten egy olyan témával várlak, amiről eddig még nem tanítottam. Annyit elárulok, hogy a központban egyetlen szó lesz.

Namaste!

Mikóczi Ferenc – író, vállalkozó, mentor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr7115516704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása