A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: Mire ügyeljünk a pénzügyeinknél?

2020. február 06. - A nagy ÁTALAKULÁS

Köszöntelek Drága Barátom!

Sebes szárnyakon elröppent egy újabb hét, én pedig hoztam neked a friss villámtanításomat. Ma egy rendhagyó videóval készültem, ugyanis nem egyedül álltam a kamera elé. Velem tartott Keil Tibor pénzügyi tanácsadó, aki a 92201 – Üzlet Szívvel BNI csoportunk tagja.

Tibor fiatal kora ellenére nagy tapasztalattal rendelkezik a saját szakterületén. Amit fontos megemlíteni, hogy Tibor személyes indíttatásból kezdett el pénzügyekkel foglalkozni és küldetésének tekinti, hogy segítsen másokon.

Tapasztalatból tudom, hogy a ma emberének nagy szüksége van ilyenfajta útmutatásra. Ugyanis sokan nem látnak bele a saját pénzügyi rendszerükbe, ezért nincsenek tisztában azzal, hogy havi vagy éves szinten mennyi pénzt fizetnek ki feleslegesen. Miközben ezt az összeget az ember meg is tudná spórolni.

Vulkán Társulással szervezett Életmód Táborainkban mi is kiemelten foglalkozunk azzal, hogy megismertessük a fiatalokkal az alap pénzügyi fogalmakat és a spórolás fontosságát. Tibor is megerősítette azt a bölcsességet, amit már Earl Nightingale: A legfurcsább titok című könyvében is olvashattunk: „Tedd félre a fizetésed 10 százalékát“. Ha már szóba kerültek a könyvek, akkor mindenképp meg kell említeni Robert T. Kiyosaki: Gazdag papa, szegény papa című bestsellerét. Ez a könyv mondhatjuk egy kötelező olvasmány, ami rengeteg felismerést adhat neked is.

Ha elveszettnek érzed magam a pénzügyek világában, ha nem igazodsz ki a biztosítási szerződések apróbetűs, labirintusában, vagy egy megbízható üzleti partnert keresel, akkor szívből ajánlom neked Keil Tibort.

Köszönöm és nagyon hálás vagyok Tibornak, amiért elfogadta a felkérésem és a komfortzónájából kilépve kamera előtt megosztotta velünk a gondolatait.

Neked pedig köszönöm, hogy velem tartottál. Bízom benne, hogy a mai témával is a segítségedre tudtam lenni. Ha tetszett a videóm kérlek iratkozz fel a Youtube csatornámra és küld tovább a barátaidnak, ismerőseidnek. Neked csak egy kattintás, neki a fényt jelentheti egy sötét labirintusban.

Namaste!

Mikóczi Ferenc – író, vállalkozó, mentor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr1615462004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása