A nagy ÁTALAKULÁS

Warrior Tábor

2019. január 09. - A nagy ÁTALAKULÁS

Ismered a régi mondást, hogy olyan lesz az egész éved, ahogy azt elkezdted? Ezt szem előtt tartva a 2019-es évemet az aktivitás és az önfejlesztés jegyében kezdtem el, viszont most egy kicsit más megközelítésből. Ugyanis január első hetében részt vettem a Warrior Táborban.

warrior.jpg

A Warrior Tábor tudomásom szerint Magyarországon egyedi, férfiaknak szóló önismereti tréning, ahol biztonságos körülmények között kipróbálhatod magad a küzdősportokban és átlépheted a saját határaidat. Célja, hogy coaching és küzdelem révén felébresszék bennünk a belső harcost. A tréning után az itt megszerzett bátorságot és magabiztosságot később üzletben, párkapcsolatban vagy az élet bármely területén alkalmazni tudod. A fizikai kihívások legyőzése közben megtapasztalod azt az ösztönösen uralt Férfi-erőt, amelyet a hétköznapokban kevésszer van lehetőséged.

A Warrior Tábort két rendkívüli fiatalember szervezi és működteti, a két táborvezető Tusnádi Roland és Kiss Gergely szabadfogású birkozó, aki részt vett a 2008-as pekingi olimpián.

49739105_535584646910662_9152073500977004544_n.jpgA januári tábor helyszíne a Mátraházi Edzőtábor volt, ahol olimpikonok szoktak felkészülni. A falakon olyan híres sportolók képei lógtak, mint Puskás Ferenc vagy Egerszegi Krisztina. A gyönyörű festői környezet csodálatos hangulatot adott az egész tréningnek. Mindamellett plusz motivációt jelentett, hogy egykoron olimpikon legendák készültek fel a versenyekre ezen falak között.

Itt lehetőséged nyílik megismerni egy egyedi önismereti módszert. Nyolcan vettünk részt a programon, mind vállalkozók. Mindannyian azzal a céllal érkeztünk, hogy legyőzzük a félelmeinket az életünk valamely területén. A tábor lehetőséget adott, hogy kapkodás helyett megtanuljunk fókuszálni. Fejleszti az önuralmat, ezáltal jobban tudjuk kezelni a konfliktushelyzeteket a való életedben. Segít megbirkózni azokkal a helyzetekkel, amelyekkel az életben ellenállásba ütközünk.

Röviden összefoglalva előhozza belőled a férfit. Régebben volt szerencsém beszélgetni Dr. Bagdy Emőkével, aki megjegyezte, hogy a mai társadalomból kezd kihalni a férfiasság. Ebben van igazság, hiszen a társadalmi és kulturális változások következtében tapasztalhatjuk, hogy a férfiak szerepe is változik. Régebben mit csináltunk? Vadásztunk, harcoltunk, küzdöttünk a magunk és családunk túléléséért. Ma már erre nincs szükség. Sok helyen meg szokták említeni a kötelező sorkatonai szolgálat megszűnését is, mint a férfiasság hanyatlásának okát. A katonai szolgálat megtanított a fegyelemre és adott egy bizonyos tartást a férfiaknak. Főleg a mai egyetemistákon látni, hogy ez hiányzik.

49711623_2323581591222479_3103855573557313536_n.jpgHolott ez az erő ott van minden férfiban, csak nem tudják a felszínre hozni, vagy nem érzik szükségesnek. Éppen ezért tartom nagyon jó dolognak Roland és Gergely által életre hívott Warrior Tábort, ahol alkalmazni tudjuk, hogy milyen az, amikor felélted az utolsó engergiádat is, de a mögötted álló férfiközösség ereje átlök a határaidon.

Igaz, a harci szellem néha túlteng az emberben, amelynek súlyos következményei lehetnek, ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg. A holnapi villámtanításomban bővebben beszélek majd az érzéseimről, tapasztalataimról és a sérülésemről, amelyeket itt átéltem. Addig is figyelmedbe ajánlom Roland videóját, amely betekintést ad a Warrior Tábor színfalai mögé.

Ezútón is szívből köszönöm Tusnádi Rolandnak, Kiss Gergelynek és a csapattársaimnak a felejthetetlen napokat és jó érzésekkel ajánlom minden férfitársamnak a Warrior Tábort, ahol megtanulod felszínre hozni a benned szunnyadó harcost. Holnap várlak a heti villámtanításommal, ahol további érdekessékeget osztok meg a Táborról.

war_1.jpg

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzésem. Ha tetszett a cikkem kérlek bátran küld tovább, ha pedig újabb hasznos tanításokhoz szeretnél jutni látogass el a Facebook oldalamra és iratkozz fel a Youtube csatornámra.

Namaste!

Mikóczi Ferenc – író, vállalkozó, mentor

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr5714550704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása