A nagy ÁTALAKULÁS

10 varázsszó, ami megváltoztatja az életedet

2018. október 22. - A nagy ÁTALAKULÁS

Tudod, hogy milyen ereje van a szavaknak? A szavaink egyszerre hordozhatnak magukban áldást ás átkot. A szavak erejének pozitív használata szerves részét képezi a spiritualitásnak. Gondolj csak az imákra, mantrákra vagy a megerősítő mondatokra. Viszont a negatív kijelentéseinkkel, panaszkodással csak bajt és rossz dolgokat vonzunk be az életünkbe.

10_varazsszo.jpg

Most hoztam neked 10 varázsszavat, amelyek használatával megszabadulhatsz a rossz gondolatoktól, leveheted a fókuszt a panaszkodásról és bevonzhatod az életedbe a jólétet és a boldogságot, ha napi szinten a gyakorlatban is alkalmazod.

1. Szeretet

A szeretet maga az elfogadás, az elfogadás pedig maga a szeretet. Ha szeretetet küldesz másoknak, akkor ez az érzés, a pozitív energia vissza fog hozzád áramolni. Hiszen, ami körbe megy, az körbe jön. Minél többször mond a szeretteidnek és természetesen magadnak is, - ha nyomatékosítani akarod, akkor tükör előtt - hogy: "Szeretlek!"

2. Köszönöm

Manapság egyre többen felejtik el használni ezt az egyszerű, rövid mégis hatalmas erővel bíró szót. Még a legapróbb dolog miatt is fejezd ki a háládat, akkor is, ha nem viszonozzák. Mindig mond azoknak, aki segítenek neked, és a felsőbb erőknek. Legyen az Isten, Sors, Univerzum vagy bármi, amiben hiszel.

3. Hit

Ha már előbb szóba került, akkor folytassuk a hittel és annak erejével. A hit egy kulcsfontosságú és elengedhetetlen alkotóelem a vágyaid, álmaid eléréséhez. Hit nélkül egyszerűen nem tudsz nagy célokat megvalósítani. Higgy magadban, a céljaidban és a felsőbb erőkben, amik téged szolgálnak.  

4. Siker

Mielőtt belekezdesz valamiben higgy annak a sikerében. A siker egy arra érdemes cél folyamatos megvalósítása. Ha kételyek gyötörnek és úgy állsz hozzá, hogy úgy sem fog sikerülni, nem tudom megcsinálni, akkor ez lesz a te valóságod. Helyette mond azt magadnak, hogy: "Sikerülni fog, meg tudom csinálni!".

cashflow_2.jpg

5. Jólét

A boldogsághoz hasonlóan minél többször adj hangot annak, hogy: "Jól vagyok, jól érzem magad a bőrömben!". Egy korábbi tanításomban beszéltem neked az inspirációs kártyákról, ami szinten sokat tud neked ebben segíteni.

6. Egészség

Ha megbetegszel és folyamatosan arról beszélsz, hogy mennyire rosszul érzed magad, adod neki az energiát, azzal csak akadályozod a gyógyulásod. Tudd, hogy ilyenkor a lélek üzen a testnek, hogy rossz áramlásban vagy. Ahelyett, hogy panaszkodnál a betegséged miatt, mond azt, hogy: "Napról napra egy egészségesebb vagyok!".

7. Önbizalom

Évek óta foglalkozom fiatalokkal, és ezalatt azt vettem észre, hogy nagyon sokan szenvednek önbizalomhiányban. Persze ez igaz sok felnőttre is. Ha valamit el akarsz érni az életben, ahhoz szükséged van önbizalomra. Állj a tükör elé és minden nap mond el, hogy: "Bízom magamban, a képességeimben és az erőmben!". Ha pedig még egy lapáttal rá akarsz tenni, akkor folyamatosan lépj ki a komfort zónádból.

8. Remény

Egy régi mondás szerint: "A remény segít a pillangónak, hogy kikeljen a bábjából.". A remény, akárcsak a hit, egy olyan erő, amely életed legsötétebb óráiban sem hagy el.

9. Boldogság

Ha boldog akarsz lenni, akkor minden nap erősítsd meg magad ebben. Még ha rossz kedved is van, kezd el magadnak mondogatni, hogy: "Boldog vagyok!". Azt fogod észrevenni, hogy fokozatosan egyre jobban érzed magad és emelkedsz az Érzelmi spirálon.

1_kep.jpg

10. Szerencse

A szerencse nem véletlen és nem magától jön. Ha jó gondolataid vannak, pozitív érzések töltenek el, akkor a szerencse is rád mosolyog. Mélyen vésd az eszedbe, hogy a nagy tanítók mind tudják, hogy a szerencse az, amikor a felkészülés találkozik a lehetőséggel.

Néha félvállról vesszük ezeket a szavakat, nem tulajdonítunk nekik nagy fontosságot. Annyira belefeledkezünk az állandó mókuskerékbe, vagy a panaszkodásba, hogy elfelejtjük egy-egy pozitív gondolat erejét. Minden nap használd ezeket a kifejezéseket és töltsd meg pozitív érzésekkel.

Tapasztalatból tudom, hogy milyen sokat tudnak segíteni. A Vulkán Társulás által szervezett Táborainkban arra tanítjuk a fiatalokat, hogy egyre többször használjanak pozitív szavakat, kifejezéseket.

Te melyik szavakat használod a legtöbbet? Esetleg más pozitív szó, amit használsz a mindennapokban, amivel megerősíted magad? A hozzászólások között kérlek oszd meg velem.

Namaste!

Mikóczi Ferenc – író, vállalkozó, mentor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr8614315767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása