A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: Napi inspirációs kártyák

2018. június 28. - A nagy ÁTALAKULÁS

Köszöntelek Drága Barátom!

Csütörtökhöz hívően ezúttal is készültem neked egy friss villámtanítással. Igaz, ma kicsit fáradtan, de annál nagyobb szeretettel érkeztem, hogy segítsek az Átalakulásod során, ezért ma is hoztam neked egy izgalmas témát. Mégpedig a napi inspirációs kártyákat fogom neked bemutatni.

Az inspirációs kártyák nem az én találmányaim, hanem egy bölcs tanítótól Gunagrihától (Dr. Fülöp Sándor) származik. Gunagriha tanításai nagy hatással voltak rám, követem az oldalait, gyakran hallgatom a hanganyagait és részt vettem több előadásán is.

Mi is a célja az inspirációs kártyáknak?

Sokszor mélyen elmerülünk a napi rutinunkban, szétszórtak vagyunk és nem tudunk egyszerre több mindenre fókuszálni. Viszont ezen kártyák segítségével kiválaszthatod, hogy egyes napokon mire is teszed a figyelmedet.

Például a szerdai nap szava az "Adj". Ezen a napon erre figyelj, tégy apró szívességeket. Ezek lehetnek a szeretteid vagy akár idegen emberek is. Vagy a vasárnapi kártyán az áll, hogy: "Mosoly", tehát ezen a napon arra figyelsz, hogy folyamatosan mosoly legyen az arcodon. Meg fogod látni, hogy milyen pozitív hatással lesz ez az életedre.

Ha ezt folyamatosan csinálod 30-60-90 napig, akkor a szokásoddá fog válni. Szép lassan ráég a kis merevlemezedre és hozzáépül a jellemedhez, az attitűdödhöz. Jól jegyezd meg, hogy az életstílus az érettsége a gyakorlásnak, és a gyakorlás pedig a kitartás mellékhatása.

Bízom benne, hogy a mai tanításommal is a segítségedre tudtam lenni. Ha tetszett a videóm kérlek iratkozz fel a Youtube csatornámra és küld tovább a barátaidnak, ismerőseidnek. Neked csak egy kattintás, neki a fényt jelentheti egy sötét labirintusban.

Köszönöm, hogy ma is velem tartottál. Jövő héten újra várlak a megszokott időpontban!

Namaste!

Mikóczi Ferenc – író, vállalkozó, mentor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr1314080069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása