A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: Kielemezted az idei éved?

2019. december 26. - A nagy ÁTALAKULÁS

Köszöntelek Drága Barátom!

Ünnepi hangulatban, megnyugodva elérkeztünk a 2019-es esztendő utolsó villámtanításhoz, amit kezdjünk egy visszatekintéssel. Te milyen célokat tűztél magad elé januárban? Ezekből mit sikerült megvalósítanod?

Azt tapasztalom, hogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni az év közben elért sikereinkről. Kitűztünk egy célt, elértük, pipa és jöhet a következő. Nem állunk meg, nem ünnepeljük meg. Most itt a tökéletes alkalom, hogy számba vedd az egész éves eredményeidet, kielemezd és büszke légy magadra.

A vállalkozásunkban mi is ma néztük át az éves statisztikáinkat, az elért eredményeinket, és bevallom, nagyon büszke vagyok. Többek között sikerült túlszárnyalnunk a tavalyi bevételünket, mindezt kisebb létszámban. Ezen felül sikeresen elindítottuk az első szlovákiai BNI csoportot Dunaszerdahelyen, magyar nyelven. A Vulkán Társulással megvalósítottuk a IV. Életmód Tábort és a szeptemberi Élményfutást.

Azt tanácsolom, hogy ülj le, elemezd ki az egész évedet és utólag is ünnepeld meg a magánéleti és munkahelyi sikereidet. Ha nem vezetsz statisztikákat, akkor ez legyen az első dolog, amit az új évben elkezdesz. Hiszen csak azt tudod nyomon követni, és azon tudsz változtatni, amit mérsz. Korábban én is feleslegesnek tartottam és 2014 előtt én se foglalkoztam vele.

Amit mindenképp tarts szem előtt elemzés közben: ne másokhoz hasonlítsd magad, ne másoknak akarj megfelelni. Azt nézd meg, hogy a korábbi önmagadhoz képest most hol vagy. Ha esetleg valami nem az előzetes terveid szerint alakult, akkor se ostorozd magad. Örülj annak, amit elértél.

Ezúton is szívből köszönöm a családomnak, hogy egész évben mellettem voltak és támogattak; a kollégáimnak a segítséget, és ügyfeleimnek az egész éves bizalmat.     

Köszönöm, hogy az egész évben velem tartottál. Bízom benne, hogy a mai tanításommal is a segítségedre tudtam lenni. Ha tetszett a videóm kérlek iratkozz fel a Youtube csatornámra és küld tovább a barátaidnak, ismerőseidnek. Neked csak egy kattintás, neki a fényt jelentheti egy sötét labirintusban.

Sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!

Namaste!

Mikóczi Ferenc – író, vállalkozó, mentor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr1615358398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása