A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: Tisztítókúra tapasztalataim

2018. október 04. - A nagy ÁTALAKULÁS

Köszöntelek Drága Barátom!

Sebes szárnyakon újból elröppent egy hét, én pedig ismét itt vagyok az új villámtanításommal. A mai videómmal lényegében lezárom a két héttel ezelőtt megkezdett témámat - amelyet itt találsz, a 10 napos tisztítókúrámat. Most megosztom veled a tapasztalataimat, élményeimet és észrevételeimet, amelyeket ez idő alatt szereztem.

Nagyon sokszor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy ebben a fizikai testben csak egyszer élünk. Mindaddig, amíg egy betegség vagy a fájdalom nem figyelmeztet bennünket. Évekkel ezelőtt én is elhanyagoltam a saját testemet, nem törődtem vele kellőképpen, ebből kifolyólag túlsúlyt is szedtem magamra - erről részletesen és őszintén írok A nagy Átalakulás című könyvemben

Ezt megelőzően már több tisztítókúrát végigcsináltam, de egyik sem hozott igazán átütő eredményt. Míg nem Kövesdi Natália, a Magnapress tulajdonosa megismertettet a 10 napos barna rizs kúrával. Ami valójában nem egy új "találmány", hiszen a régi időkig nyúlik vissza, oda, ahol az igazi tudás magja található. Tudni érdemes, hogy ezt a kúrát akkor ajánlott elkezdeni, amikor fogyóban van a Hold, mert akkor igazán hatásos.

Mielőtt elkezded, a megelőző hetekben minél több vitamint fogyassz, hogy legyenek tartalékaid, mert a kúra ideje alatt erre nem lesz lehetőséged és a méreganyagokkal együtt természetesen a vitaminok is kiürülnek.

Szóval, hogyha úgy döntesz, hogy belevágsz, akkor tarts ki a végéig. Nagyon sokan elkezdik, de időnap előtt elcsábulnak a finom ételek láttán. Vagy feladják, mert úgy érzik, hogy ez nem hatásos, mivel megjelenhetnek olyan tünetek, mint a fejfájás, ingerlékenység vagy hasmenés. Ezek egyénenként változhatnak. Úgy gondolom, hogy ezeket ki lehet bírni, viszont ha már nagyon nagy fájdalmat érzel, vagy rossz érzés kerít a hatalmába, akkor azt ajánlom, hogy fejezd be. Persze ez ne csak egy ürügy legyen, hogy feladhasd.

Mert az 5.-6. nap környékén a kúra felénél el fog jönni egy holtpont, amikor tudatosítod, hogy még a fele hátra van. De tarts ki, ugyanis a 8. nap környékén azt fogod tapasztalni, hogy hihetetlen löketet, pozitív energiát fogsz kapni. Kávé és mindenféle serkentőszerek nélkül egyre jobban fogod magad érezni a bőrödben. Ez mind azért van, mert kiürülnek a méreganyagok és sejtszinten visszaáll a test természetes jó rezgése.

A tisztítás utolsó fázisaként, a tizenegyedik nap reggelén végy a szádba egy gerezd fokhagymát és egy fél szelet kenyérnek a héját. Kezd el alaposan péppé rágni, nagyjából 3-5 percig, majd köpd ki. Ez a végső folyamat segít feloldani a szájüregben felhalmozódott lerakódásokat.

Ezek után visszatérhetsz az eddig megszokott választékos étrendre. Fontos, hogy ne mohón habzsolva kezdj el enni, hanem fokozatosan adagold az ételt. A testednek újra meg kell szoknia a hagyományos étkezést.

Mi a párommal Ildikóval a kúra végeztével részt vettünk egy három napos szemléletváltó eseményen, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Remek előadókkal, fantasztikus társaságban és szórakoztató programokkal kiegészítve. Bátran ajánlom, és nézz utána szemleletvalto.hu weboldalon.

Szívből kívánom, hogy tudd végigcsinálni, és ne feledd "ép testben ép lélek", és "ép lélekben ép test". Ha bármilyen kérdésed van a kúra részleteivel kapcsolatban, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot. A korábbi bejegyzésemre kattintva, pedig bővebben írok erről, valamint ott megtalálod a barna rizs elkészítésének a receptjét is.

Zárszóként azt mondom neked, hogy próbálj sokkal nagyobb dimenzióban gondolkodni. Mint ahogy attól se rettenj meg, ha meghallod a spirituális kifejezést. Mert ettől a mai világban sokan tartanak, ferde szemmel néznek rá. Ehelyett máshol keresik megoldásokat. Pedig a spiritualitás az, amelyből megkapod a válaszokat. Tapasztalatból tudom.

Köszönöm, hogy ma is velem tartottál. Bízom benne, hogy a mai tanításommal is a segítségedre tudtam lenni. Ha tetszett a videóm kérlek iratkozz fel a Youtube csatornámra és küld tovább a barátaidnak, ismerőseidnek. Neked csak egy kattintás, neki a fényt jelentheti egy sötét labirintusban.

Jövő héten pedig várlak egy nagyon érdekes történettel, de ez egyelőre maradjon titok.

Namaste!

Mikóczi Ferenc – író, vállalkozó, mentor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr1714280747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása