A nagy ÁTALAKULÁS

8/6 - Mikóczi Ferenc: A tanulás 4 alaplépése

2017. június 29. - A nagy ÁTALAKULÁS

Kedves Barátaim, csütörtök van, így hát itt az újabb villámtanításom a számodra. A 8 részes sorozatom 6. felvonása, "A tanulás 4 alaplépése".

Ezúttal egy gyakorlati útmutatót adok a kezedbe, amivel megkönnyítheted az új ismeretek, képességek elsajátítását, aminek a végén rutinszerűen fogsz cselekedni.

A videómban egy nagyon szemléletes példán keresztül mutatom be neked a 4 lépést, mégpedig a cipőfűző megkötésén keresztül.

Mi is ez a 4 alaplépés?

1. A nem tudatos hozzáértés

Azaz, nem tudod, hogy mit nem tudsz. 3-4 éves korodban még nem tudtad, hogy nem tudod megkötni a cipődet, mivel nem ismerted ezt az eljárást.

2. A tudatos hozzáértés 

Tehát, már tudod, hogy mit nem tudsz. Már ismered a cipőfűzést, láttad anyukád, hogy csinálja. De Te még nem tud megcsinálni, ezért megmutatta neked, hogyan tudod gyorsan elsajátítani.

3. A tudatos hozzáértés

Tehát, tudod, hogy mit tudsz. Itt már ismered a kötés módját és meg is tudod csinálni. Már folyamatosan gyakoroltad, mindaddig míg teljesen természetessé nem vált a számodra. 

4. A tudattalan hozzáértés

Nem tudod, hogy tudod. Ezt úgy szoktam nevezni, hogy "robotpilóta" üzemmód. Már nem gondolkozol rajta, hogy mi a technikája, csak csinálod rutinszerűen.

Ezt a 4 alaplépést végig az átalakulásod útján tudod alkalmazni. Így tudsz a leggyorsabban új szokásokat bevezetni az életedbe, észre sem veszed és már gondolkodás nélkül olyan dolgokkal fogsz foglalkozni, amelyek segítik a fejlődésed.

Ha bármi olyan képességet vagy szokást be akarsz építeni az életedbe, ami előre visz a fejlődésedben, akkor mindenképpen ezen a 4 folyamaton kell keresztülvinned, amíg rögzül a merevlemezeden és automatikusan a tudatalatti programodból fog majd dolgozni. 

Köszönöm, hogy megnézted a 8 részes sorozatom 6. videóját.


Kérlek, ha tetszett küld tovább. Neked csak egy kattintás, de lehet egy barátodnak vagy ismerősödnek sokat fog segíteni.


A jövő héten csütörtökön jövök immáron az 7. résszel, de a téma egyelőre maradjon meglepetés. Kérlek ismét tarts velem.

Namaste! 

 

Mikóczi Ferenc - író, vállalkozó, motivátor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr4212627361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása