A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: Pénzparadigma - bevezető

2018. december 06. - A nagy ÁTALAKULÁS

Köszöntelek Drága Barátom!

Csütörtökhöz érve ismételten jelentkezem az új videómmal. Azonban nem egy klasszikus villámtanítással érkeztem. Ha követed a blogomat, akkor tudhatod, hogy 2018. december 1-én meghívtak, hogy a Vállalkozás Gyorsító Sávon Szemináriumon tartsak előadást.

A szervezők kértek tőlem pár tematikát, hogy miről tudnék beszélni a hallgatóságnak. 4-5 témakört elküldtem, ők pedig egyöntetűen a pénzparadigmáról, pénzügyi térképről szólót választották. Utólag beigazolódott a döntésük, hiszen hatalmas áttöréseket értünk el, úgy, hogy mindössze a felszínt kapargattuk. Ma ebből, a tanításból hoztam neked egy rövid ízelítőt.

Mindenek előtt szívből köszönöm a Szeminárium főszervezőjének, Andrade G. Anitának a meghívást, hogy részese lehettem a felemelő rendezvénynek. Hatalmas megtiszteltetés és öröm, hogy olyan remek előadókkal lehettem egy színpadon, mint Anita és Parajdi István, a SikerVitamin alapítója.

Röviden, tömören összefoglalva CSODÁLATOS estét töltöttünk el együtt a több, mint 100 részvevővel. Igen, csupa nagy betűvel. Kézzel tapintható volt az energia és nagyon magas rezgésszint, ami áramlott a teremben. Hiszen mi előadók és a közönség is ugyanazzal a céllal érkeztünk, tanulni-tanítani, fejlődni, napról-napra többé válni. Az est házigazdájának, Lányi Rolandnak a szavaival élve: "idővel mindenki tanítóvá válik".

Mint írtam, az előadásom a pénzparadigmáról szólt. Arról, honnan erednek a pénzzel kapcsolatos nézeteink, hiedelmeink, félelmeink. Már többször volt szerencsém erről a témáról beszédet tartani, és minden alkalommal elnyerte a hallgatóság tetszését. Hiszen a pénz mindannyiunk életében jelen van, fontos szerepet játszik. A legtöbben mégsem tudatosan kezelik a pénzügyiket.

Szombaton, mondjuk úgy, hogy egy rövid kivonatot adtam át, ugyanis az egész tematikát egy egész napos oktatás keretein belül lehet átadni. Amennyiben szeretnél még részletesebben elmerülni a témában, egy hosszabb egynapos képzés keretein belül megoldható, amelyen lépésről lépésre vezetlek, miközben elkészíted a saját pénzügyi térképedet

Ha felkeltette az érdeklődésedet, akkor kérlek töltsd ki az alábbi rövid űrlapot, és mi felvesszük veled a kapcsolatot, és pontosítjuk a részleteket. Segítek megtörni a generációs mintát. Az előadáson nagy volt az érdeklődés, és már többen fel is iratkoztak. Viszont, mivel egy nagyon komplex tematikáról van szó, ezért kis létszámú csoporttal tudunk hatékonyan dolgozni. Jelentkezz időben, nehogy lemaradj egy Szlovákiában és Magyarországon egyedülálló programról.

Köszönöm, hogy ma is velem tartottál. Bízom benne, hogy a mai tanításommal is a segítségedre tudtam lenni.

Örömmel jelentem, hogy december 8-án, Dunaszerdahelyen Vicsápi Natália által szervezett "Benned is ott a Siker! - Szuperkonferencián" is találkozhatunk! Gyere el és tervezzük meg együtt a 2019-es évedet. 

Ha tetszett a videóm kérlek iratkozz fel a Youtube csatornámra és küld tovább a barátaidnak, ismerőseidnek. Neked csak egy kattintás, neki a fényt jelentheti egy sötét labirintusban.

Namaste!

Mikóczi Ferenc – író, vállalkozó, mentor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr414442826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása