A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: Merj kitörni

2017. november 17. - A nagy ÁTALAKULÁS

Te azt az életet éled, amit gyermekként megálmodtál magadnak? Eddig minden a terveid szerint alakult?

Ha teljes mértékben elégedett vagy a mostani életeddel, akkor nem tudok neked újat mondani a mai videómban. De, ha valamelyik részlet (párkapcsolat, pénz, munka) nincs a helyén, és úgy érzed ezen változtatni akarsz, akkor a motivációm neked szól!

Tudod, hogy sokkal többre vagy hivatott, mint ahogyan most élsz! De valamiért mégsem változtatsz. Lehet azért, mert félsz vagy vársz egy égi jelre. Ha így állsz hozzá, akkor soha nem jön el a megfelelő pillanat. Csakis akkor fog, ha azonnal cselekszel!

Igen, ez kockázattal jár, de a jutalom sokkal nagyobb! Küzdj az álmodért és töltsd meg égő vágyadat megingathatatlan hittel és energiával! Sokan fogják mondani az utad során, hogy nem vagy rá képes! De ez csak az ő fejükben létezik. Az nem a te valóságod! Ne higgy el mindent, amit mások mondanak!

Nézz mélyen magadba és soha ne hátrálj meg, bármilyen akadály kerül az utadba. Ha belülről, ha kívülről érkezik, kerekedj rajta felül. És soha, de soha nem adod fel! Senki nem tudhatja jobban nálad, hogy mi a jó neked, hogy milyen életet élj!

Ezért, ne félj a döntésektől! Az igazat megvallva, rossz döntéseket is fogsz hozni, mert egy jó harcos sem tökéletes. Nem győz mindig, hisz ő is sebezhető. De teszi a dolgát és szembeszáll a félelmeivel, kihívásaival! Mert tudja mit akar, és utolsó csepp véréig küzd érte!

Ha döntések előtt fogsz állni mindig, de mindig a szívedre hallgass! Hisz tudod, a hozzáállásod a szíved esszenciája!

Namaste!

Mikóczi Ferenc - író, vállalkozó, mentor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr3213292711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása