A nagy ÁTALAKULÁS

8/4 - Mikóczi Ferenc: A tevékenység mérlege

2017. június 15. - A nagy ÁTALAKULÁS

Kedves Barátaim, elérkeztem a 8 részes sorozatom félidejéhez, a 4. epizódhoz avagy a "Tevékenység mérlegéhez".

Úgy is nevezhetném, az önvizsgálat témája.

A videómban felrajzoltam neked egy mérleget, amelynek két egyforma nagyságú serpenyője van. A mérleg egyik felén helyezkednek el a "gondolataid", tehát a céljaid, az érzelmeid, a hozzáállásod, a nagy miérted egyszóval minden, amit a fejedben pörgetsz.

A mérleg másik felén pedig a "hogyan?", azaz a technikák, praktikák, a munkavégzésed. Magyarul ez a rész az, ahol a miérteden dolgozol.

Te a mérleg melyik felén töltesz több időt?   

Azon a részen, ahol megvan a motivációd és tudod mit akarsz? Vagy ott, ahol már azzal foglalkozol, hogyan fogod elérni?

Ezért mondtam, hogy ez az önvizsgálat fejezete és pont ezért kerüld a félidőhöz. Képletesen mondjuk azt, hogy a két félnek egyenlő részben kell lennie. De valójában a figyelmednek, az energiádnak a nap huszonnégy órájában a gondolati részen kell elhelyezkednie, ha eredményt akarsz elérni.

Azért fontos a határozott, konkrét cél és a mérleg gondolati oldalán minél több időt tölteni, ugyanis ez a Te gyújtószerkezeted a megvalósításhoz. 

Köszönöm, hogy megnézted a 8 részes sorozatom 4. videóját.

Kérlek, ha tetszett küld tovább. Neked csak egy kattintás, de lehet egy barátodnak vagy ismerősödnek sokat fog segíteni.

A jövő héten csütörtökön jövök immáron az 5. résszel, de a téma egyelőre maradjon meglepetés. Kérlek ismét tarts velem.

Namaste

 

Mikóczi Ferenc - író, vállalkozó, motivátor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr8012598493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása