A nagy ÁTALAKULÁS

Különleges előadás a csilizpatasi juniálison

2017. június 05. - A nagy ÁTALAKULÁS

Június harmadikán, szombaton, abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy felkértek tartsak egy újabb könyvbemutatót a Csemadok által szervezett juniálison.

18901958_460630937616856_1686314426_o.jpgMár túl vagyok több előadáson, különböző közönség előtt. Mégis izgatott voltam, ugyanis egy nagy kihívás volt számomra, mivel az eddigi előadásaimtól eltérően nem tudtam, hogy milyen közönség fog várni. Szeretem a kihívásokat, mert az ember mindig, minden helyzetben képes tanulni.

Próbáld úgy elképzelni, hogy Te egy programozó vagy és készülsz egy bemutató prezentációval, amit egy IT konferencián fogsz előadni. Viszont a közönség soraiban főleg virágkötők ülnek. Ez a nagy kihívás, hogy olyan közönség előtt tudd érdekessé tenni a témádat, akik alaphelyzetben nem a Te a célpiacod.

Egy váratlan szituáció, amire nem készültél és csak pár perced van újra összerakni a fejedben az egész folyamatot. Szeretem az ilyen váratlan helyzeteket, mert ilyenkor tudsz a legtöbbet fejlődni.

Általában fiataloknak és önfejlesztő vállalkozóknak tartok előadásokat. Ezért is volt kihívás, hogy 15 perc alatt újragondoljam a témámat.

unnamed.jpgA sok pozitív visszajelzés alapján tudom, hogy sikerült a magvakat elültetnem.

Köszönöm Darnai Bálintnak, a rendezvény főszervezőjének, hogy lehetőséget kaptam egy különleges könyvbemutató megtartására.

Ne feledd, csütörtökön jelentkezem a videósorozatom folytatásával, mégpedig a 3. epizóddal. Nagy szeretettel várlak.

Namaste!

Mikóczi Ferenc

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr1012565083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása