A nagy ÁTALAKULÁS

Érzelmi spirál

2017. március 09. - A nagy ÁTALAKULÁS

Sziasztok!

A mai napon elkészült a következő, immáron sorozatban a 7. videóm. Többek kérésére ezúttal egy hosszabb tanítással jelentkezek.

A mostani videóm témája nem más, mint a könyvemnek, A nagy Átalakulásnak az esszenciája, maga az érzelmi spirál. Röviden felvázolom Nektek, hogy mit is takar ez a formula.

Ha többet szeretnétek megtudni az érzelmi spirálról, az átalakulás folyamatáról, akkor szeretettel meghívlak Titeket, családtagjaitokat és barátaitokat a Családi Könyklubbal közösen szervezett élő könyvbemutatómra 2017. március 16-án, 18:00-kor a dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központba.

Az est házigazdája Sándor András riport lesz. András a mély interjúk mestere, így nem egyszerű, felszínes beszélgetésre kell számítani. Kérdéseivel képes lemenni az emberi lélek legmélyebb rejtekeibe.

A helyszínen sok meglepetéssel és ajándékokkal várunk minden kedves résztvevőt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr9412325397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása