A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: Még mindig cipeled a régi terheket?

2019. május 09. - A nagy ÁTALAKULÁS

Köszöntelek Drága Barátom!

Pünkösd havának kilencedik napján, az ünnepekkel tarkított hetek után ismét jelentkezem az új villámtanításommal. Ma egy olyan témát hoztam, ami a legtöbb ember életében jelen van, és már reggel képes rányomni a bélyegét az egész napra.

Vissza tudsz emlékezni, hogy mikor reggel kikeltél az ágyból, milyen érzések voltak benned?

Feszült, ideges, frusztrált voltál? Vagy jó kedvvel, energikusan, lelkesen keltél fel? A mai tanítás végén kulcsszerepük lesz ezen kérdéseknek. Addig is megosztok veled egy rövid, tanulságos történetet, amely sok évvel ezelőtt esett meg.

Egy amerikai kisváros lelkésze a dolgozószobájában a vasárnapi prédikációjára próbált felkészülni. A kisfia sürgött-forgott körülötte és elvonta a lelkész figyelmét. Az apa gondolt egy, és kitalált egy játékot, amivel lefoglalhatja a kis csemetéjét. Az egyik újságban talált egy nagy világtérképet, amit apró darabokra tépett. A kis fecniket odaadta a kisfiának, hogy a másik szobában rakja ki újra a teljes térképet.

Biztos volt benne, hogy ezzel pár óra lefoglalja a gyermekét. Ámde rövid időn belül a kisfiú odalépett az édesapjához, és hatalmas mosollyal az arcán közölte, hogy elkészült. A lelkész megdöbbenésére valóban elkészült a kirakóssal, amit nem is igazán értett. Ekkor a fia elárulta, hogy térkép hátoldalán és nagy portrékép volt, ezért megfordította, mivel azt könnyebb volt kirakni.

Ebben a percben a lelkész egy óriási tanítást kapott. Tudod, hogy mi volt az? Rakd rendbe az embert és rendben lesz a világ is. Tehát a belül harmóniában vagyunk, elfogadóak vagyunk, összhangban vagyunk a Belső Tanítónkkal, akkor ezt a külvilág is érezni fogja belőlünk. Ha nyugtalanok, zavartak vagyunk és zűrzavar van a lelkünkben, akkor a környezetünkre is ugyanezt az energiát vetítjük ki. Röviden, ahogy belül, úgy kívül.

A nagy Átalakulás című könyvemben részletesen írok arról, hogyan tudod a magas rezgésszintet, a harmónia állapotát elérni és fenntartani.

Visszatérve a bejegyzése elején szereplő kérdésekhez, az egyik leggyakoribb ok, amiért bal lábbal kelünk fel, az, hogy még mindig cipeljük magunkkal a régi sérelmeket, fájdalmakat. Nem tudunk, vagy nem akarunk ezektől megszabadulni, ehelyett görnyedezünk a súlyuk alatt. Nem lenne egyszerűbb, ha apránként letennénk ezeket a terheket?

Én azt tanácsolom neked, hogy nézz szembe ezekkel a sérelmekkel, amik lehet egész gyerekkorodig nyúlnak vissza. Esetleg a párkapcsolatoddal, munkahelyeddel, vállalkozásoddal, vagy saját magaddal kapcsolatosak. Ha úgy érzed egyedül erre nem vagy képes, akkor bátran kérj segítséget, akkor tőlem is. Én magam is végigmentem ezen az úton, ezért tudom, hogy mennyivel könnyebb, ha valaki segít ebben.

Köszönöm, hogy velem tartottál. Bízom benne, hogy a mai témával is a segítségedre tudtam lenni. Ha tetszett a videóm kérlek iratkozz fel a Youtube csatornámra és küld tovább a barátaidnak, ismerőseidnek. Neked csak egy kattintás, neki a fényt jelentheti egy sötét labirintusban.

Namaste!

Mikóczi Ferenc – író, vállalkozó, mentor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr7714816140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása