A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: III. Életmód Tábor

2018. augusztus 16. - A nagy ÁTALAKULÁS

Köszöntelek Drága Barátom!

Csütörtökhöz híven a megszokott környezetből jelentkezem. A mai videóm talán nem is nevezhető tanításnak, ugyanis a júliusi III. Életmód Tábor élményeit szeretném veled megosztani.

2018. július 6.-8. között a Vulkán - tehetséggondozó társulás szervezésében immár harmadik alkalommal nyitotta meg kapuit az Életmód Tábor a fejlődésre vágyó fiatalok előtt. A táborunkban a fiatalok megszerezhetik azt a tudást, ami ma még sajnos nem része az állami oktatási tervnek. Ha nagyon röviden akarnám összefoglalni - megtanulják hogyan lehetnek minden percben boldogok. Jól hangzik, igaz?

Persze emellett még megtanulnak bánni a pénzzel, elsajátítják a csapatmunka előnyeit és megismertetjük a gyermekeket az egészséges életmóddal. Mi azt a tudást, azt az értékrendet, tapasztalatokat adjuk át a fiataloknak, amit mi is felhasználunk a mindennapjainkban. Nem csak beszélünk róla, hanem alkalmazzuk is.

Azért hoztuk létre a Vulkán Társulást és szervezzük évről évre a táborokat, hogy a fiatal generáció számára egy szebb jövőt tudjunk felépíteni. Amit mi megtanítunk nekik, ők azt a tudást, azt a mintát fogják továbbvinni. Nem akarok nagy szavakkal dobálózni, de a III. Életmód Táborban voltak olyan gyermekek, akiknek talán az életét mentettük meg.

A szülők sokszor nem is tudják, hogy mi zajlik a gyermekük lelkében, mit érez. Nálunk, a csapat tagjaként önmagukat adják megfelelési kényszer nélkül. Egyre jobban látom, hogy a munkánknak helye van ebben a világban.

A Vulkán Társulás Facebook oldalán meg tudod nézni a Táborban készült kis videókat, amiből látni fogod, hogy milyen élményeket éltek át a kis Táborlakóink a három nap alatt.

Tudjuk, hogy rengeteg munka áll előttünk, hogy itt a Csallóköz szívében áttörjük ezt az Antarktisz vastagságú jégtakarót, mert sokan még nem értik ennek a fontosságát. Akik már elindultak az Átalakulásuk útján, ők tudják, hogy miért van szükséges arra, hogy fiatalkorban elsajátítsák ezt a világlátást. Azt tapasztalom és ezért nagyon hálás vagyok, hogy egyre többen értik ennek a jelentőségét, egyre többen vesznek részt a Táborainkban és támogatják a munkánkat.

Ha szeretnéd jobban megismerni ezt a fajta világlátást, azt, hogy mivel is foglalkozunk, akkor csatlakozz hozzánk! Szeretettel várunk!

Bízom benne, hogy a mai rendhagyó videómmal is a segítségedre tudtam lenni. Ha tetszett, kérlek iratkozz fel a Youtube csatornámra és küld tovább a barátaidnak, ismerőseidnek. Neked csak egy kattintás, neki a fényt jelentheti egy sötét labirintusban.

Köszönöm, hogy ma is velem tartottál. Jövő héten a megszokott időpontban várlak a következő villámtanításommal.

Namaste!

Mikóczi Ferenc – író, vállalkozó, mentor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr4214155085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása