A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: Miért fontos a célkártya?

2019. augusztus 29. - A nagy ÁTALAKULÁS

Köszöntelek Drága Barátom!

Az idei nyár utolsó hetéhez érve ismét hoztam neked egy friss villámtanítást, amelynek témája a célkártya fontossága. Miért ajánlja szinte az összes nagy tanító, hogy írd le az álmaidat, vágyaidat? Ma ezekre a kérdésekre adom meg neked a választ.

Miért hasznos egy célkártya?

Szinte minden embernek van célja, céljai, amit el akar érni az életében. Van, aki pontosan meg tudja fogalmazni és tudatosan halad abba az irányba, még mások a tudatukon kívül teszik ugyanezt. Egy dolog viszont előbb-utóbb mind a két oldalon felüti a fejét. A célhoz vezető úton mindenki találkozik különböző kihívásokkal, nehéz helyzetekkel, akadályokkal. Ilyenkor meg szokott rendülni az ember hite, talán már azt sem tudja, hogy miért vágott bele. Itt jön képbe a célkártya, tehát ha le van írva a nagy álmod, és azt mindig magadnál tartod, akkor előveszed és azt fogod észrevenni, hogy ami hatalmas problémának tűnt, az valójában csak apróság. Ezt tapasztalatból mondom.

Hogyan készítsd el a saját célkártyád?

Az elkészítés első és legfontosabb része, hogy fizikálisan írd le a vágyad, álmod, célod. Ugyanis, ami nincs leírva, az nem létezik. Azt tanácsolom neked, hogy mikor felkelsz és nincs melletted senki, akkor egy fehér lapra kék tollal írd le, hogy mi a te legnagyobb álmod, amit el akarsz érni. Olyat is bátran vess papírra, ami hosszútávú, akár 20-30 évre kiterjedő.

Arra ügyelj, hogy mindenképp egyes szám első személyben és jelen időben írd le a vágyaidat. Úgy, mintha már el is érted volna a célodat. Érzéssel fesd le és írd meg a gondolatmeneted. Azzal kezd, hogy: "Hálás vagyok, hogy..." . Ahogy leírod, ez ad neki töltést, energiát, amivel kiküldöd az éterbe és ezáltal fizikai síkon is meg fog valósulni.

Amint leírtad a nagy célodat, azt folyamatosan csiszold, mert egyértelműen, pontosan kell megfogalmaznod azt, ami végül rákerül a célkártyádra. Ugyanis a pontatlan fogalmazás oda vezethet, hogy nem azt kapod az Univerzumtól, amit te valójában akarsz.

Azt javaslom, hogy a célkártyád másik oldalára írd rá a hegyi beszéd alábbi mondatait:

“Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek.

Mert aki kér, mind kap; és aki keres, talál; és a zörgetőnek megnyittatik.

A vágyad mellett ez gondolat is tud adni neked egy olyan löketet, ami átbillent a holtpontokon.

Tehát összefoglalva, írd a célodat, majd folyamatosan csiszold. Egyes szám első személyben és jelen időben fogalmazd meg. A kártya hátoldalára pedig kerüljön a hegyi beszédből származó fenti részlet. Ha menet közben elakadtál, vagy nem segítségre van szükséged, akkor fordulj hozzám bizalommal. Örömmel állok a rendelkezésedre.

Köszönöm, hogy velem tartottál. Bízom benne, hogy a mai témával is a segítségedre tudtam lenni. Ha tetszett a videóm kérlek iratkozz fel a Youtube csatornámra és küld tovább a barátaidnak, ismerőseidnek. Neked csak egy kattintás, neki a fényt jelentheti egy sötét labirintusban.

Namaste!

Mikóczi Ferenc – író, vállalkozó, mentor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr115028040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása