A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: A rezgés

2019. augusztus 08. - A nagy ÁTALAKULÁS

Köszöntelek Drága Barátom!

A szokásomhoz híven a hét negyedik napján a nyár közepén is hoztam neked egy izgalmas villámtanítást. A mai videóm tárgya a rezgés, a pulzálás. Egy rövid ízelítővel készültem, ugyanis a teljes téma bemutatása 1-1,5 órás előadást igényelne. Semmi pánik, előbb-utóbb ez is megvalósul a fizikai síkon.

A tanítás magja Napoleon Hill: A Siker törvénye tizenhat leckében című könyvének I. kötetéből származik, amely megjelent magyar nyelven barátom, Dósa Szilárd (Success Development, s.r.o.) gondozásában. Szívből ajánlom neked, hogy olvasd el, az önfejlesztők számára egy igazi alapmű.

Térjünk is rá a villámtanítás központi elemére. A világon minden mozgásban van, még egy masszívnak tűnő betonkocka vagy a kezemben lévő könyv is. Ugyanis megfigyelték, hogy minden anyag állandó rezgés, vibráció állapotában van. Sőt ez a pulzálás a mi testünkön belül és kívül is jelen van, csak a szemünkkel ezt nem látjuk.

Ámde létezik több olyan vibrálás, ami fizikailag is tudunk érzékelni. A fülünkkel képesek vagyunk azt a hangot hallani, ami 32 000 és 38 000 rezgés/másodperc között van. Magasabb szintre lépve, ha a rezgések aránya meghaladja a 1 500 000-t másodpercenként, akkor az már hőként nyilvánul meg. Amit ugye szintén érzékelünk. A skála távolabbi fokán 3 millió másodpercenkénti rezgésszinten már fény formájában nyilvánul meg.

Ugyanezen a vonalon továbbhaladva eljutunk arra a szintre, - hogy pontosan milyen magasan, azt egyelőre senki nem tudja megmondani - ahol a rezgések létrehozzák azt az erőt, amivel mi emberek gondolkodunk.

Ezt az erőt egy egyszerű hétköznapi példával is lehet illusztrálni. Biztos már veled is megesett, hogy erősen gondoltál egy személyre, aki hirtelen megjelent előtted vagy éppen felhívott. A rezgéseid mozgásba lendítették a vonzás törvényét, ami által a folyamat fizikai síkon is manifesztálódott

Napoleon Hill azért foglalkozott mélyrehatóan ezzel a témával, ugyanis amikor az 500 legsikeresebb üzletembert tanulmányozta, akkor ez is ott szerepelt a közös tulajdonságok sorában.

A tanításom végére érve kérlek gondolkozz el azon, ha képesek lennénk teljesen uralni és irányítani a rezgésünket, akkor vajon milyen formában érzékelnénk a minket körülvevő világot? 

Köszönöm, hogy velem tartottál. Bízom benne, hogy a mai témával is a segítségedre tudtam lenni. Ha tetszett a videóm kérlek iratkozz fel a Youtube csatornámra és küld tovább a barátaidnak, ismerőseidnek. Neked csak egy kattintás, neki a fényt jelentheti egy sötét labirintusban.

Namaste!

Mikóczi Ferenc – író, vállalkozó, mentor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr2714998984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása