A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: "Aki ad, az nyer®"

2019. február 21. - A nagy ÁTALAKULÁS

Köszöntelek Drága Barátom!

Thor, a mennydörgés istenének (Thursday – Thor’s Day) napján ismét jelentkezem az új videómmal. A múlt heti villámtanításom nem volt klasszikusnak nevezhető, ahogy a mai sem lesz az. Igaz, a téma most teljesen más. Ma egy világhírű szervezetről, a BNI-ról szeretnék neked beszélni, és arról, hogyan kapcsolódik az általam képviselt világnézethez.

Mi a BNI?

A BNI egy olyan világhírű szervezet, ahol sikeres üzletemberek, cégvezetők bizalmi alapon, kölcsönös együttműködéssel, kapcsolati tőkéjük bevonásával, jutalékmentesen segítik egymást a kitűzött céljaik elérésében. Jelmondatuk: "Aki ad, az nyer®". Csallóköziesen: "Jó tett helyébe jót várj." filozófia.

Visszakanyarodva a videó témájához; 2018 őszén részt vettem egy háromnapos szemléletváltó programon, ahol megismerkedtem egy rendkívüli úriemberrel, Avidor Andrással. Ahogy beszélgettünk kiderült, hogy András a BNI Magyarország valamint a BNI Szlovákia franchise igazgatója. Majd egyre világosabbá vált a számomra, hogy több ponton kapcsolódik a gondolkodásmódunk, közös az értékrendünk és gyakorlatilag mind a ketten ugyanazt szeretnénk megvalósítani a világban. Ehhez pedig nagyon jó táptalajt nyújt a BNI rendszere, amely segítségével a vállalkozók, cégvezetők megismerhetnek egy teljesen új nézőpontot, gondolkodás-menetet.

Hogy kapcsolódik mindez az eddigi tevékenységeimhez?

Ami megfogott, az maga szlogen: "Aki ad, az nyer®". Ezzel teljes mértékben tudok azonosulni, mert a Mikóczi Hús cégünket, a Vulkán - tehetséggondozó társulást, a győri Toastmasters Retorika klubot és persze A nagy Átalakulás brandet is ebben a szemléletmódban működtetjük. Valamint én is eszerint élem a mindennapjaimat.

Az első és legfontosabb célunk, hogy mi, helyi vállalkozók segítsük egymást, és létrehozzunk egy példaértékű vállalati kapcsolatrendszert, amiben a cégek ajánlások által egymást támogatva fejlődnek.

A másik célunk, hogy helyreállítsuk Dunaszerdahely hírnevét. A ´90-es évek illegális üzelmei következtében kialakult sötét folt még mindig a város felett lebeg. 20 év távlatából országos szinten a mai napig főként ezzel a korszakkal azonosítják "Csallóköz szívét".

Tudom, hogy hosszú és nehéz út lesz, de hiszem és tudom, hogy közösen sikerülni fog. Ezzel szerettem volna neked tisztább képet adni arról, hogy miért csatlakoztam, miért is adom a nevemet és az arcomat a BNI-hoz. Ha szeretnél többet megtudni a szervezet működéséről, víziójáról, akkor bátran vedd fel velem a kapcsolatot és kövesd a Facebook oldalunkat.

Köszönöm, hogy velem tartottál. Bízom benne, hogy a mai videómmal is a segítségedre tudtam lenni. Ha tetszett a videóm, és felkeltette az érdeklődésed, akkor kérlek iratkozz fel a Youtube csatornámra s küld tovább a barátaidnak, ismerőseidnek. Ha pedig szeretnél ellátogatni egy BNI Találkozóra, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Örömmel várunk!

Namaste!

Mikóczi Ferenc – író, vállalkozó, mentor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr5014639410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása