A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: Az élet változás

2017. október 26. - A nagy ÁTALAKULÁS

Ezen a héten egy újabb, különleges motivációs videóval készültem neked. 

De, ha úgy érzed a Te életed tökéletes, minden úgy alakul, ahogy elképzelted, akkor a mostani írásom és videóm nem neked szól!

Mégpedig egy fontos gondolattal a középpontban, a változással.

Az életünkben és a minket körülvevő világban minden változik, mert a fejlődés kulcsa a változás! Ezért nekünk is változnunk kell, mert a való életben nincs stagnálás. Az állandóság csak mese!

Csak két irány létezik, a felemelkedés és a hanyatlás. Neked döntened kell, hogy melyiken indulsz el! Ne gondold azt, hogyha egy helyben toporogsz akkor minden jobb lesz! Mert ebben az esetben a hanyatlás útján jársz!

Sokszor a félelem gátol meg minket, hogy elinduljunk. Félünk az ismeretlentől, mert a múlt rossz emlékeiből táplálkozunk vagy egy rossz jövőképet vetítünk magunk elé. De a félelem mellett van, hogy a megszokásainkból kialakított kényelem és lustaság tart vissza!

Szedd össze a bátorságod és indulj el, mert helyetted senki nem fogja megtenni az első lépést az Átalakulásod útján!

Rajtad kívül senki nem irányíthatja az életed, a saját sorsodért egyedül Te vagy a felelős! Mutogathatsz újjal másokra mikor fájdalom ér, de ezzel csak kerülöd és hárítod a felelősségvállalást! Ne ragaszkodj görcsösen a saját nézőpontodhoz, ne mond, hogy lehetetlen és ne vegyél mindent véresen komolyan!  

Mert az élet játék! Tanulj meg játszani!

Köszönöm, hogy megnézted a motivációs videómat. Ha tetszett és neked is ihletet adott, akkor kérlek oszd meg és küld el a barátaidnak. Neked csak egy kattintás, de másnak sokkal többet adhat!

Namaste!

Mikóczi Ferenc - vállalkozó, író, coach

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr3513086678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása