A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: A félelem

2017. augusztus 03. - A nagy ÁTALAKULÁS

Ezen a héten írtam egy cikket a Félelem a zseni halála címmel. Most pedig adok neked egy részletesebb tanítást, az érzelmekről, mégpedig a két legfontosabbról, minden egyéb érzelem forrásairól, a félelemről és a szeretetről.

Vajon jó dolog a félelem? Szükségünk van rá?

Biztos sokszor megfogalmazódott benned is, hogy miért van bennünk félelem? De a félelem az életünk szerves része. Pont úgy ahogy a szeretet is. Ők egyazon érem két oldala, egyik sem létezik a másik nélkül, ahogy nincs árnyék fény nélkül, éjszaka nappal nélkül és Yin a Yang nélkül.

Ennek megértésére felrajzoltam neked egy grafikont amin a két érzelem frekvenciáját, rezgését láthatod, mert az érzelmeink is rezgésekben, energiában mérhetőek.

A félelem nagyon lassú és hosszú frekvenciájú. Viszont a szeretet nagyon gyors magas rezgésű. Biztosan érzed magadban az energiát, mikor átjár a szeretet. Ez pont a félelem ellentéte. De fogadjuk el, hogy mindannyian félünk valamitől. Még azok az emberek is, aki kívülre azt mutatják, hogy magabiztosak és nagyon erősek. Mert én, az Átalakulásom útján még nem találkoztam olyan emberrel, akiben nem volt félelem. 

Jogos a kérdés, hogy akkor most mindig félnünk kell? Nem tudunk mit tenni ellene?

Van egy jó hírem, tudunk tenni a félelem ellen. Ha mindent megtettünk annak érdekében, hogy a félelem örvényéből kijöjjünk - pozitív eredmény nélkül - ebben az esetben engedjük közel és öleljük magunkhoz a félelmeinket. Ezzel elveszíti a hatását és nem lesz feletted uralma. Engedd, hogy átjárjon, éld át és ne állj neki ellen. Tudod mi fog történni? Elveszíti az erejét, mert nem tápláltad. Ehhez viszont be kell menned a barlang mélyére és szembenézni vele.

Ha ezt megteszed képes leszel a szeretet mezejére lépni, ahol minden könnyebb, ahol tudsz alkotni. Így tudsz feljutni az Érzelmi Spirál alsó részéről a felső szintekre.

Köszönöm, hogy ismét velem tartottál és, ha tetszett a videóm kérlek küld tovább. Neked csak egy kattintás, barátaidnak ismerőseidnek lehet, hogy sokkal többet fog segíteni.

Namaste!

 

Mikóczi Ferenc - író, vállalkozó, coach 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr9112716878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása