A nagy ÁTALAKULÁS

8/8 - Mikóczi Ferenc: A benned lévő gyermek

2017. július 13. - A nagy ÁTALAKULÁS

Elérkeztünk a sorozatom utolsó felvonásához. 8 héten keresztül fogtam a kezed és vezettelek az átalakulásod útján. Mielőtt rátérnék a befejező epizódra, nézzük át, mik azok a lépcsőfokok, amiket meg kell másznod annak érdekében, hogy felgyorsítsd a fejlődésed:

8/1 - Tudod mit is akarsz valójában?

8/2 - A hozzáállás

8/3 - A taníthatósági index

8/4 - A tevékenység mérlege

8/5 - Mire van és mire nincs ráhatásod?

8/6 - A tanulás 4 alaplépése

8/7 - A mentor választás

A mostani videóm, a 8. rész címe A benned lévő gyermek, azaz keressük meg magunkban a gyermeket, aki még tud örülni, nem aggódik feleslegesen és nem akar másoknak megfelelni. Érezzük jól magunkat bőrünkben, végül is ezért élünk, hogy boldogok legyünk.

Viszont van neked még egy tanácsom, amit kérlek fogadj meg: Először érts, utána értess meg. Tehát mielőtt beszélnél valamiről Te magad légy tisztába az adott témával. Ne erőből akard lenyomni a torkán. Egyébként is, mikor beszélsz, csak azt mondod, amit már tudsz. Ahogy egy bölcs idézet tartja:

"Isten adott neked két fület és egy szájat. Használd őket ennek arányában"! 

Ezzel el is érkeztem a sorozatom végéhez. De a villámtanításaim nem állnak le, nem engedem el a kezed, hanem vezetlek tovább. A jövő héttől már mélyebben megvizsgáljuk az eddig bemutatott fejezeteket, hosszabb videók formájában, annak érdekében, hogy még nagyobb fokozatra tudj kapcsolni. Eddig kaptál egy gyorstalpalót, egy kivonatot. Most pedig részletesebben is kielemezzük a témákat.  

Köszönöm, hogy végignézted a sorozatom, ha tetszett kérlek küld tovább. Neked csak egy kattintás, de egy barátodnak, ismerősödnek megváltoztathatja az életét.

Namaste!

Mikóczi Ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr6112661709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása