A nagy ÁTALAKULÁS

8/2 A hozzáállás

"A hozzáállásunk a szívünk esszenciája."

2017. június 01. - A nagy ÁTALAKULÁS

Az eredményességünk második alapköve a jó hozzáállásunk. 

A jó hozzáállásunkkal nem csak, hogy elérjük az eredményeinket, de a jövőben akár túl is szárnyaljuk. Ha csak naponta pár százalékot változtatsz a hozzáállásodon - gondolj csak bele - pár év múlva hol lehetsz? És még, ha ezt szokásoddá is teszed és elkezded gyakorolni, a hatása egész életedre szóló nagy kaland lesz. 

Mert mint tudjuk, először is nagy erőfeszítéseket kell tennünk, hogy a jellemünket fejlesztjük. Itt is érvényes lesz az a szabály, hogy a környezetünk számára ugyanolyan láthatatlan lesz, mint egy hatalmas fának a gyökere. Viszont, ha sok energiát fordítunk a gyökérre, előbb vagy utóbb a gyümölcsöt is látni fogjuk.

Miért is raktam be második elemként a hozzáállást?

Itt visszakanyarodhatunk arra, mikor a vállalkozásom elején sokan le akartak beszélni, azt mondták: "ne csináld, úgysem fog sikerülni". De mivel nem hallgattam másokra - hiszen ez az ő véleményük volt - így nem tudtak lebeszélni az álmomról. 

Így magamban is felfedeztem azt, hogy magas hozzáállással rendelkezem azon a területen, ahol elkötelezem magam. És mint ígértem neked, csak azt tanítom és azt mondom, amit a saját bőrömön is tapasztaltam. 

Köszönöm, hogy megnézted a 8 részes sorozatom második videóját.

Kérlek, ha tetszett küld tovább. Neked csak egy kattintás, de lehet egy barátodnak vagy ismerősödnek sokat fog segíteni.

A jövő héten pedig várlak a harmadik fejezettel. Mi lesz a videó témája? Az egyelőre maradjon meglepetés.

Namaste

Mikóczi Ferenc - író, vállalkozó, motivátor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr8112557249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása