A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: Az akaratod tankja

2018. március 29. - A nagy ÁTALAKULÁS

Drága Barátom,

jól látod, hogy ismét elreppent egy hét és mint tudod, ha csütörtök, akkor villámtanítás. Ezúttal egy kulcsfontosságú témával készültem neked, bemutatom az akaratod tankját.

Az akaraterő ott van mindenkiben, csak más-más szinten. Az egyéni fejlődésed során, a saját utadon alakul ki. 

Többször kérdezték tőlem, hogy az akaraterő örökölhető vagy fejleszthető? Én úgy gondolom, hogy nem lehet örökölni, mivel ez az életed során alakul ki, viszont jó hír, hogy fejleszthető. Tekints rá úgy, mint egy izomra a testeden, amit edzéssel tudsz fejleszteni. Igaz?

A könnyebb megértés érdekében egy mozdonnyal szemléltetem neked, ami 24 vagont húz maga után. Ez a napod 24 órája. Ebből 8 vagon már meg van töltve alvással, pihenéssel, relaxációval. A maradék 16 szerelvényt te töltöd meg, ezek a te döntéseid. Ahogy ezeket megtöltöd, az fogja meghatározni, hogy hogyan osztod el a napodon az energiaszintedet.

Az akaraterő olykor nagyon sok energiádat emészti fel, nagyon sokat kell vele foglalkoznod főleg azokon a területeken, amelyen alacsonyabb szinten van a lelkesedésed. Ezt tartsd mindig szem előtt. Viszont ezeket a lépéseket meg kell tenned a célod elérése érdekében, ami hosszútávon mindenképp kifizetődik.

Tudod, az akarat nem úgy működik, hogy egyszer megcsinálod, kész le van tudva. Folyamatosan dolgoznod kell rajta és kivárni a jutalmat. Az Átalakulásom kezdete előtt én is nagyon türelmetlen voltam. Azonnal akartam az eredményt, de ezeken a holtpontokon tovább kell lépni és kivárni a jutalmat. Az élet teszteli a hozzáállásodat, hogy képes vagy-e többet beleadni, mint mások.

Azt tanácsolom neked, hogy keresd meg azt a területet az életedben, ahol most a legnagyobb kihívásokkal küzdesz és ezt figyelembe véve töltsd fel a szerelvényeket. De a 8 óra alvás az mindig legyen ott. Ha ezt kihagyod, utána hiába próbálsz továbblépni, ki fogsz égni, mert nem lesz üzemanyagod. Ez követően jöhetnek a nagyobb kövek, a kihívások, amik még most extra erőfeszítéseket igényelnek.

Honoré de Balzac szavaival élve: "Nagy akaraterő nélkül nincs nagy tehetség sem". Tehát, ha nem emeled fel a kis hátsódat, akkor hiába várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön.

Vésd jól a tudatodba, hogy az akaraterő fejlesztése az életed egy nélkülözhetetlen pillére. Nélküle nem fogsz tartós sikereket elérni. Ezt személyesen garantálom neked. Ahogy azt is, hogy amilyen érzéssel és energiaszinttel állsz neki dolgoknak, ezek függvényében fogod megkapni a jutalmat. Ez igaz az életed minden területére.

A bejegyzésem végén köszönöm, hogy ismét velem tartottál. A jövő heti villámtanításommal pedig még egy lapáttal ráteszünk. Addig is, ha tetszett a videóm kérlek küld tovább. Neked csak egy pici mozdulat, barátaidnak, ismerőseidnek akár az életét is megváltoztathatja.

Namaste!

 

Mikóczi Ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr7813787868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása