A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: Az érzelmi hullámvasút

2018. február 22. - A nagy ÁTALAKULÁS

Drága Barátom,

köszöntelek ismét a blogomon. A jól megszokott hagyományt folytatva elérkezett az új villámtanítás ideje. Mit szólsz, ha most elviszlek a vidámparkba és felülünk egy hullámvasútra. De nem akármilyenre, hanem az Érzelmi hullámvasútra. Jól hangzik?

Az utazást kezdjük 2012-ben, az Átalakulásom kezdetének évében, amikor megtörtént a spirituális ébredésem. Az ébredés csak egy pillanat, de az Átalakulás folyamata hosszú évek munkája. Eldöntöttem, hogy az életemet tudatosan fogom élni és napról napra fejleszteni fogom magam. Sokféle úton el lehet indulni, én is sokáig kutattam. Tudtam azt, hogy nem kell rohanni előre, hanem befelé kell figyelnem, saját magamat és megtalálni a nagy célomat.

Tudnod kell, hogy mindannyian okkal vagyunk a Földön. Egy kis "csomaggal" érkeztünk ide, és mindenkinek megvan a maga célja. Ugye nem hiszed, csak annyiból áll az élet, hogy megszületünk, tanulunk, dolgozunk, megházasodunk, gyermeket nevelünk majd meghalunk és ennyi volt? 

Ennél sokkal többet rejt az élet, egy nagy CÉLT. Most nem mindennapos célokra gondolok, amiket folyamatosan kitűzünk magunk elé. Ezek is fontosak, de ezen felül ott a mivoltunk valódi lényege. Ehhez pedig a válasz ott van benned. Gyakran előfordult, hogy letérünk az utunkról és más irányt veszünk. Ekkor az élet közbeavatkozik és megpróbál minket visszaterelni a helyes útra. Ez lehet egy válás, munkahely elvesztése de akár egy családi tragédia is.

A fejlődés során biztos lesz, aki megpróbál demotiválni, és bohócnak fog nevezni. Ez velem és a csapatommal is megesett. Minket már hívtak bolondoknak és földönkívülinek is. Ez az utazás velejárója, vannak emberek, aki ezt még nem értik, de ezért nem kell rájuk haragudni. Viszont lesznek olyanok, akik támogatni fognak. Tőlük fogadd el a segítséget, és hallgass meg a véleményüket.

A legfontosabb tanácsokat azonban nem kívülről fogod megkapni, hanem magadtól, a "Belső Tanítódtól". Ehhez jobban meg kell ismerned saját magad. Apró lépésekkel haladni a lelked felé. Egyesével kell lebontanod a falaidat, vagy ahogy egy korábbi videómban említettem leszedni a káposztaleveleket, hogy eljuss a maghoz.

A folyamat pedig maga lesz az érzelmi hullámvasút, amire mondhatnám azt is, hogy egy utazás az Érzelmi spirálon. Tehát egyszer fent, egyszer lent. Ne gondold, hogy azonnal a harmónia szintjén leszel és ott meg tudsz ragadni. Lesznek olyan események, gondolatok, emberek az életedben, akik komoly érzelmeket fognak belőled kiváltani.

Biztos, hogy már most is találkoztál ilyennel. Szinte az egyik percről változott meg a hangulatod, és nem tudod, hogy mi lehetett az oka? Egy kósza gondolat, egy ember jelenléte, bármi kiválthatja. Vizsgáld meg, hogy mi lehet a kiváltó ok és ne küzdj ellene. Engedd meg az érzésnek, hogy legyen, átvonuljon rajtad. Még akkor is, ha kellemetlen, mert minél jobban harcolsz ellene, annál mélyebbre kerülsz az Érzelmi spirálon.

Tudod ki áll ennek a hátterében?

Az ego, bizony. Ugyanis ő máshol akar lenni, a múltban vagy a jövőben, de semmiképp sem a jelenben. Ugyanis a jelenben ő megsemmisül, ott nem tud érvényesülni, mert ha a jelenben élsz nincs szükséged egóra.

Tudatosítsd magadban, hogy mindenkinek megvan a maga küldetése az életben. Neked is! A válaszd magadban keresd. Nem kell kapkodnod, türelmesen haladj az utadon és lépésenként kerülj közelebb önmagadhoz, a Belső Tanítódhoz. Tőle megkapod a válaszokat, amiket keresel.

Köszönöm, hogy ezúttal is velem tartottál. Ha tetszett a videóm, akkor kérlek küld tovább. Neked csak egy kattintás, barátaidnak, ismerőseidnek sokkal többet adhat. Jövő héten újból várlak egy nagyon különleges tanítással, amelynek a témája a környezetedben élő romboló személyek. Izgalmasan hangzik?

Namaste!

Mikóczi Ferenc - író, vállalkozó, coach

 

#nagyatalakulas

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr913689598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása