A nagy ÁTALAKULÁS

Mikóczi Ferenc: Félsz vagy Élsz? - Interjú

2017. november 30. - A nagy ÁTALAKULÁS

Ahogy megszokhattad, ha csütörtök, akkor itt az újabb Nagy Átalakulás blogvideó. De ezúttal nem egy villámtanítást hoztam neked, hanem egy interjúval készültem. Mégpedig a két legrégebbi tanítványaimmal, Kifer Márkkal és Mazács Ádámmal. Most kapsz egy betekintést az önfejlesztés kulisszái mögé.

A két fiatal dunaszerdahelyi vállalkozó 2015. óta tagja a helyi MasterMind csapatomnak. Ezen időszak alatt mind a ketten hatalmas Átalakuláson mentek keresztül, amit most veled is megosztanak. Személyesen tőlük hallhatod, hogy mit képes adni az embernek az önfejlesztés, mennyivel tartalmasabb életet élnek az elmúlt két évben.

Én nagy büszke vagyok rájuk és nem csak az óriási személyiség fejlődésük miatt, hanem azért is, amekkora részt vállalnak a tehetséges fiatalok támogatásával foglalkozó alapítványunk, a Vulkán Társulás életében. Minden rendezvényünkön aktívan részt vesznek és a saját szemükkel látják, hogy mekkora segítséget nyújtunk, milyen hiányt pótolunk a fiatalok életében.

Nem akarom szóról szóra leírni a teljes interjú szövegét, mivel szeretném, ha az ő szájukból hallanád a tapasztalataikat és azt, hogy mit üzennének a két évvel korábbi önmaguknak és neked. Úgy vélem, hogy te is nagyon sokan tanulhatsz az ő példájukból. Hiszen, ha nekik is sikerült átformálniuk az életüket, akkor neked miért nem menne?

Lehet, hogy most azt gondolod, te más helyzetben vagy, vagy úgy érzed még nem jött el az idő a változásra. Esetleg félsz megtenni az első lépést, mert hiányzik a kellő motiváció? De, ha követed a bejegyzéseimet és nézed a videóimat, akkor biztosra veszem, hogy változtatni akarsz.

Ebben viszont tudok neked segíteni, el tudlak indítani az utadon és fogom a kezed az Átalakulásod során. Ha személyesen is meg akarod tapasztalni, hogy mit tudok neked adni, akkor gyere el 2017. december 20-án a "Félsz vagy Élsz?" motivációs előadásomra, Dunaszerdahelyre a Hotel Thermába. Garantálom, hogy egy teljesen új világlátást fogsz kapni és már soha nem leszel az az ember, mint aki az előadásom előtt voltál.

Köszönöm, hogy megnézted a videómat és, ha szeretnél velem és a két fiatalemberrel személyesen találkozni, akkor nagy szeretettel várlak december 20-án. És, ha van olyan ember a környezetedben, akinek úgy érzed a segítségére válhat, akkor bátran küld el neki a videómat.

Jövő héten pedig várlak egy újabb különlegességgel.

Namaste!

 

Mikóczi Ferenc - vállalkozó, író, coach

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr8013406097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása