A nagy ÁTALAKULÁS

Miért fontos, hogy a párok együtt fejlődjenek?

2017. május 11. - A nagy ÁTALAKULÁS

Nagy felismerés volt számomra az, amit már sokszor halottam, ha elindulsz a fejlődés útján, egy idő után elengedhetetlen, hogy a párod is veled tartson.

Hogy ez miért fontos?

Röviden felvázolom a saját példánkat, amit megtapasztaltam. Én 2012-ben indultam el az önfejlesztés, az átalakulás útján. A családomból a lányom volt az, aki elsőként csatlakozott hozzám. Viszont a feleségem Ildikó csak 2015-ben kezdett el érdeklődni az önfejlesztés iránt.

De, hogy miért csak 3 év után?

Amit megfigyeltem, hogy általában 1,5 év az az idő, amikor a másik fél is elindul. Nálunk ez 3 év volt. Az ok nagyon egyszerű, a feleségem nem akarta elhinni, hogy valóban változom, mivel az elején még nem látta a fizikai jeleket. A belső változást sem akarta meglátni, mivel 20 évig látott tőlem egy viselkedési mintát és 2012-ben pedig egy teljesen más úton indultam el. Idő kellett neki, míg észrevette és elhitte, hogy valóban egy új, átalakult férfi van mellette.

Fontos, hogy a párok együtt fejlődjenek, ezáltal továbbra is megértsék egymást. Ugyanis, ha az egyik fél már egy magasabb tudati szintre ér, akkor elvesztik a közös hangot. Mondhatnám, hogy az olló egy nagyobbra fog nyílni.

Végül két opció marad. A másik fél is csatlakozik és elindul az átalakulás útján, vagy különválnak és új életet kezdenek. Már egymás nélkül. Egy kis ideig lehet tűrni, de előbb-utóbb a kapcsolat szenvedéssé fog válni és a szakítás elkerülhetetlen.

Ebből kifolyólag jövő héten egy kis meglepetéssel várlak benneteket, ugyanis csatlakozik hozzám a feleségem Ildikó és elmondja, ő, hogy élte meg az átalakulást.

Namaste!

Mikóczi Ferenc – író, vállalkozó, motivátor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr3512495259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása