A nagy ÁTALAKULÁS

Hogyan juss a harmónia szintjére?

2017. május 04. - A nagy ÁTALAKULÁS

Rossz kedved van, de nem tudod mi lehet az oka?

Az érzelmi spirál alsó részén vagy és nem tudod magad feljebb húzni?

Az első lépés, hogy azonosítsd be magad, ebben a pillanatban hol helyezkedsz el az érzelmi spirálon. Ha ez megtörtént, és a spirál alsó részén vagy, akkor gondolkozz el azon, mi lehet az oka és mire van szükséged ahhoz, hogy magasabbra kerülj.

Az eheti videómban segítséget adok neked, hogy tudod saját magad feljebb húzni magasabb szintre. Mert a legfontosabb, hogy mindig, minden pillanatban jól érezzük magunkat. Hisz csak akkor tudunk alkotni, jól teljesíteni.

Köszönöm, hogy megnézted a videómat és ha tetszett, kérlek küld tovább barátaidnak, ismerőseidnek.

Az észrevételeidet, hozzászólásaidat pedig oszd meg velünk bátran és írd meg, milyen témába szeretnél mélyebb betekintést nyerni.

Ne feledd, jövő héten újból jelentkezem a következő villámtanításommal, és ha személyesen is szeretnél velem találkozni, 2017. május 11.-én megteheted a Dunaszerdahelyen a Hotel Thermában.

Namaste!

Mikóczi Ferenc - vállalkozó, író, motivátor

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyatalakulas.blog.hu/api/trackback/id/tr6312476681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása